Wassen & reinigen


Exterior Wash & Clean

Professionele reiniging met oog voor detail. Je wagen wordt behandeld met de meest geavanceerde producten, gebruik makend van lakveilige methodes en technieken.
Het maken van waskrassen en hologrammen wordt hierbij vermeden terwijl je lak wordt gevoed en beschermd.

Wash & Clean wordt aangeboden in pakket met complementaire services, maar kan ook losstaand in een Basic of Advanced versie toegepast worden. Basic Wash & Clean spitst zich toe op vervolgwasbeurten of voor niet te zwaar vervuilde, goed onderhouden wagens. Advanced Wash & Clean is meer uitgebreid, voor sterk vervuilde wagens of als occasionele grondige wasbeurt.


Basicvanaf 40€ (duurtijd ong 1,5 uur)
Advancedvanaf 80€ (duurtijd minimaal 2 uur)

Interior cleaning

Brengt je interieur weer helemaal tot leven! Gaande van een eenvoudige opfrissing tot een diepgaande reiniging van zowel stoffen als lederen interieurs.

Een basis interieur reiniging omvat het wegnemen van oppervlakkig stof en vervuiling in combinatie met de opfrissing van de kunststofdelen. Is je interieur echt verwaarloosd of zwaar vervuild, dan kan er een dieptereiniging van tapijten en stoffen zetels aan te pas komen. Indien nodig worden zetels en/of andere onderdelen verwijderd om een doorgedreven reiniging mogelijk te maken.Basic vanaf 35€ (duurtijd ong 1 uur)
Advanced vanaf 80€ (duurtijd minimaal 2 uur)

Maintenance Packs

Een volledig waspakket waarbij zowel binnen- als buitenkant tot in de puntjes gereinigd wordt. Voor goed onderhouden en eerder beschermde wagens kan een Basic Maintenance Pack volstaan. Voor meer verwaarloosde toestand is een Advanced Maintenance Pack hét pakket bij uitstek om uw wagen er weer mooi te laten uitzien. Binnen deze pakketten worden geen lakcorrecties uitgevoerd, maar de-contaminatie en afwerking met een spray-wax of -sealant voor een minimale bescherming en vuilafstoting is inbegrepen.


Basicvanaf 65€ (duurtijd ong 3 uur)
Advancedvanaf 150€ (duurtijd minimaal 5 uur)

*Extra opties zoals motorruimte en velgen zijn uiteraard te combineren

Polishing Packs

Een ruwe of doffe lak, (was)krassen, geen glans? Met de juiste behandeling kan uw wagen weer de uitstraling krijgen die hij verdient!
Het lakwerk wordt geïnspecteerd, gecorrigeerd en tot hoogglans gepolijst.

Polishen kan in verschillende stappen (stages) gebeuren. Wil je glans en een heroplevende lak, dan volstaat in veel gevallen een one-step polish waarbij oppervlakkige krasjes, hologrammen en swirls verdwijnen en de poriën van het lakwerk gevoed worden. Echter zijn hiermee dieperliggende defecten niet aangepakt waardoor ze nog zichtbaar zullen zijn... Het verwijderen van dieperliggende krassen en lakdefecten vraagt dan ook meer aandacht en meerdere polijststappen. Hierbij wordt gewerkt met compound en polish die bij elke stap een beter resultaat leveren tot de lak volledig strak en krasloos is. Na de laatste stap blijft een onwaarschijnlijke diepglans en reflectie over die de showroomuitstraling van je wagen evenaart of zelfs overtreft.

Basic vanaf 180€ (minimum 1 DAG)
Advanced vanaf 300€ (minimum 1,5 DAGEN)

*Advanced Wash & Clean (exterieur) + bescherming met wax inbegrepen
**Uitbreidbaar met bijkomende services zoals interieur, motorruimte, velgen,...

Coatings and Protection

Als alternatief op het beschermen met sealants en/of waxes kan geopteerd worden voor het aanbrengen van een coating. In tegenstelling tot het zachte gevoel en de warme wet-look uitstraling van een wax heeft een coating een "hardere" uitstraling die meer het effect van spiegelend glas heeft. Coatings maken een binding met de vernislaag van het lakwerk en harden als het ware uit tot een laag die extra weerstand biedt tegen alle invloeden die uw wagen in het dagelijks verkeer moet doorstaan. Net zoals bij een wax wordt het lakwerk meer water- en vuil-afstotend waardoor uw wagen langer "proper" blijft en een onderhoudswasbeurt in de toekomst veel makkelijker zal gaan, maar de standtijd van een coating is langer.

Gentle Car Treatment is gecertificeerd om het M688 systeem van Meguiars te plaatsen, maar plaatst ook de Carpro C-Quartz Lite coatings. Beide systemen bieden een standtijd tot 12 maanden (en meer mits goed opvolgend onderhoud).

Vanaf 100€ (surplus op Polish Pack)

Extra services

  Reinigen - Ontvetten - Behandelen van rubber, kunststof en lakwerk onderdelen

  Vanaf40€(als optie bij Wash of Polish pakket)
  Vanaf80€  (als losse behandeling - inclusief wassen van de wagen)

  Engine Bay

  Herstellen van doffe, groen uitslaande koplampen. Herstelt de uitstraling van uw wagen en kan bovendien afkeuring bij periodieke controle voorkomen.
  Vanaf 80€ (per set)

  Headlight Resto

  Reinigen en beschermen/coaten van (nieuwe) velgen en banden.


  Vanaf 30€ (per velg)

  Wheels and tyres

  Diepreiniging van soft top cabriolet daken gevolgd door impregnatie voor een hernieuwd waterdicht cabriodak met hydrofoob effect.

  Vanaf 60€ (als optie bij Wash of Polish pakket)
  Vanaf 125€(als losse behandeling - inclusief wassen van de wagen)

  Cabrio Soft Tops

Prijzen


De weergegeven prijzen zijn richtprijzen. Deze zijn afhankelijk van eventuele meerwerken samenhangend met de staat van het aangeboden voertuig of te behandelen onderdeel.

In de mate van het mogelijke wordt uw wagen voorgaand aan de afgesproken werken in samenspraak met U geïnspecteerd zodat de toestand, mogelijkheden en eventuele verrassingen tijdig kunnen ingeschat en besproken worden. Zeker in het geval van polijsten is dit een must! Op die manier bent U zeker van een eerlijke behandeling en bijhorende prijs zodat U achteraf niet voor verrassingen of voldongen feiten komt te staan of het bereikte resultaat niet tegemoet komt aan uw wensen. 

Indien bij een bepaald pakket opties gewenst zijn kan de totaalprijs voordeliger uit komen omdat sommige handelingen gecombineerd kunnen worden en er op die manier een hogere efficiëntie is.

Neem vrijblijvend contact op om jou mogelijkheden op maat te bekijken.
Gentle Car Treatment logo
Bespoke Car Care Services

Dirt Removal with Your approval

Contact


 • Karreveld 6 - 2830 Willebroek
 • gentlecartreatment@telenet.be 
 • +32 468/185936 
 • Kleine onderneming, onderworpen aan de vrijstellingsregeling van belasting. Btw niet toepasselijk